JomPancing.com menawarkan cara yang mudah untuk berhubungkan bisnes dengan pelanggan yang berpotensi di kawasan kejiranan anda, membolehkan anda untuk mengambil langkah terbaik untuk pemasaran perniagaan anda supaya anda boleh memberi tumpuan kepada perkhidmatan atau produk anda. Elegan dan mudah untuk digunakan, Listify menawarkan cara untuk menjana mencari pelanggan baru tanpa sakit kepala.

1. Cipta Akaun JomPancing Anda

Mewujudkan akaun dengan JomPancing.com adalah sangat mudah, dengan ciri login sosial ia membolehkan pengunjung anda untuk melog masuk dengan mudah. Mereka akan menambah ulasan, dan menggemari penyenaraian dalam masa yang singkat!

2. Tambah Lokasi Bisnes Anda

Menambah lokasi bisnes anda menggunakan JomPancing adalah sangat mudah. Hanya masukkan alamat anda, dan kami akan letakkan peta digital untuk memudahkan pelawat untuk mecari lokasi anda menerusi aplikasi telefon bimbit.

3. Jadikan Tempat Anda Lebih Menarik

Apabila menggunakan JomPancing, Lokasi bisnes anda akan menjadi lebih menarik kerana banyak maklumat berkenaan dengan bisnes anda akan di masukkan. Dengan ini, mudah untuk pelawat untuk mencari lebih maklumat berkenaan bisnes anda. Tambahan pula, anda boleh berkomunikasi dengan pelawat.